Logo deschakelbarendrecht.nl
<p>Leon van der Wilk (Voorzitter TVB), Peter Swaneveld (Directeur 4Consult), Dennis Wijnmalen (Technisch directeur 4Consult), Erik van Dilst (Sponsorcommissie TVB).</p>

Leon van der Wilk (Voorzitter TVB), Peter Swaneveld (Directeur 4Consult), Dennis Wijnmalen (Technisch directeur 4Consult), Erik van Dilst (Sponsorcommissie TVB).

(Foto: Erik van Dilst)

Nieuwe hoofdsponsor voor Tennisvereniging Barendrecht

BARENDRECHT – Tennisvereniging Barendrecht (TVB) heeft een nieuwe hoofdsponsor. Het is ICT-dienstverlener 4Consult.

TVB bestaat alweer 65 jaar. Naast dit heugelijke feit is de vereniging door de KNLTB verkozen tot tennisvereniging van het jaar en werd trainer Bart van der Ploeg ook nog eens uitgeroepen tot trainer van het jaar. De mooie momenten hielden daarmee niet op. Al enige tijd kijkt de vereniging uit naar een hoofdsponsor. Uitgerekend in dit successeizoen is dit gelukt. Het bedrijf 4Consult greep deze kans met beide handen aan en sponsort vanaf nu de vereniging. Met haar dienst Startportaal zal 4Consult vanaf nu zichtbaar zijn op verschillende plekken op het terrein van de vereniging.

4Consult is vanaf 2002 actief en levert ICT diensten aan MKB bedrijven en grote zorginstellingen. Al jaren reserveert 4Consult een deel van haar winst voor het ondersteunen van sportclubs in de regio.

Op de baan werd het sponsorcontract feestelijk ondertekend, waarna een glas prosecco werd gedronken.

Meer berichten