Afbeelding

Demi van den Berg te gast in Podium Vis

Algemeen

BARENDRECHT - Iedere dinsdag tussen 20 en 22 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties. Op dinsdag 15 juni is er een terugblik op de maand en ontvangt Jos dichter Demi van den Berg.
Tussen 20 en 21 uur: een nieuw terugkerend onderdeel bij Podium Vis, namelijk Exxact Boulevard. Eén keer per maand neemt Jos samen met zijn dochters Saskia Kloppenburg en Renée de Ruiter, de (achterliggende) maand door. Kamperen, Wandelen, fietsen, roddels, kletspot, muziek en het laatste (show)nieuws, allemaal onderwerpen die aan de orde komen.

Tussen 21 en 22 uur is Demi van den Berg te gast. Ze is 19 jaar en woont in Heerjansdam. Ze heeft de afgelopen tijd ontdekt dat dichten een grote passie voor haar is geworden. Ze wilde wel eens weten wat andere mensen van haar gedichten vinden. Daarom heeft ze een boek geschreven vol met gedichten over het dagelijks leven. Het boek heet: ‘Mijn Strijd’. Genoeg redenen om haar een podium te geven.

De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Hans van Hengel.

De “live” uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Media box kanaal 915, Tuneln, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de live stream op live.exxact.nl

Advertenties uit de krant