Logo deschakelbarendrecht.nl
<p>Joke Verhoef (midden) wordt gefeliciteerd door Huib van Zessen en Alide Heule.&nbsp;</p>

Joke Verhoef (midden) wordt gefeliciteerd door Huib van Zessen en Alide Heule. 

(Foto: )

Vijfhonderdste bezoeker in Bazarwinkel

BARENDRECHT – Joke Verhoef was dinsdagmiddag de vijfhonderdste klant van de Bazarwinkel op de Middenbaan. Ze is sinds elf jaar een vaste bezoekster van de Bethelbazar. Dit jaar is de bazar vervangen door een winkel. Die bezocht ze dinsdag voor de tweede keer. Namens het bestuur van de Bethelbazar overhandigde Alide Heule een appeltaart een de vijfhonderdste klant.
Met de winkel wordt geld ingezameld voor vier goede doelen. De Bethelbazarcommissie is tevreden over de bezoekersaantallen en de omzet. Als artikelen verkocht zijn, dan wordt het assortiment weer aangevuld met andere artikelen waardoor het aanbod blijft variëren. Dankzij de inzet van vrijwilligers kan de winkel geopend zijn op dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. De Bazarwinkel gaat door 19 juni.
De opbrengst komt ten goede aan: ZWO Project Mencoldes in Colombia, Stichting Present Barendrecht, Stichting Voedselbank Barendrecht en Stichting SHIF (ondersteuning startende basisscholen in Oeganda).

Meer berichten