Afbeelding
Foto:

Van Ochten Hypotheekadvies vestigt zich op Vaanpark

Algemeen

BARENDRECHT – Met het doorknippen van een lint opende burgemeester Jan van Belzen vrijdag 11 juni het nieuwe kantoor van Van Ochten Hypotheekadvies. Het bedrijf heeft zich gevestigd aan de Stockholm 11 – 13, recht tegenover Ikea en Outdoor XL.

Voor de burgemeester was de opening een moment om even terug te kijken. “In mijn 22 jaar als burgemeester, waarvan 16 in Barendrecht, is er veel veranderd in de manier van werken. Van een eigen werkplek met ladenblok naar gedeelde flexplekken. Van kantoor vol dossiers in archiefkasten gingen we naar online opslag. En post openen met een briefopener werd een klik op de muis. Wat niet is veranderd is de waarde van samenwerken. Samen bereiken we immers het beste resultaat.”

Het nieuwe kantoor is een goed voorbeeld van samenwerking. Van Ochten hypotheekadvies startte in 2009. Zeven jaar later breidde het bedrijf uit met de OZ-adviesgroep, een kantoor dat adviesrapporten voor hypotheek intermediars schijft. Daarna ontstond een samenwerking met nog twee bedrijven met hun eigen expertise: Het Financial Checkpoint en De Scheidingsprofessionals. “Het kantoor is daarmee een plek waar diverse expertises worden samengebracht. Alles onder één dak voor je financiën. In welke levensfase dan ook”, vatte de burgemeester samen.

Advertenties uit de krant