Afbeelding

Aankomend student Ishan verrast met feestje voor de deur

Algemeen

BARENDRECHT – Hogeschool Inholland Rotterdam heeft zaterdag 12 juni een aantal aankomend studenten verrast met een feestje voor de deur. Ishan (20) uit Barendrecht is een van hen. “Ik kijk er naar uit om officieel een student te zijn.”

Met het busje van Inholland geparkeerd voor de deur, belt het entertainmentduo Kenneth en Andor (studenten van Hogeschool Inholland Haarlem) aan. In de versierde bus staat een DJ-booth met erachter DJ Bente. Terwijl zij de muziek draait, zorgen Kenneth en Andor in amper een halfuur tijd voor karaoke, disco en een quiz. Ook mogen de studenten spontaan een speech geven, een potje ‘fris pong’ spelen, gevolgd door een fotomoment voor de bus.

Ishan gaat Communicatie studeren bij Inholland Rotterdam én zit in de finale van de Mister International Netherlands verkiezing: “Ik vond het heel origineel om zo’n warm welkom te krijgen van mijn toekomstige hbo-school. Het feestje was leuk en origineel en heel mijn wijk kon even meegenieten.” Ishan komt van het mbo en is benieuwd hoe het wordt op het hbo. “Ik kijk er naar uit om officieel een student te zijn.”
Doordat afgelopen studiejaar zo anders is verlopen, zet Inholland Rotterdam graag al hun studenten in het zonnetje. Francis van Vliet van Inholland Rotterdam: “Voor onze eerstejaars doen we dat door deze actie, een leuke introductieperiode en ons 100 dagen programma. Ook voor onze huidige studenten hebben we toffe dingen in petto om hen warm te onthalen in komend studiejaar.”

(foto)

Advertenties uit de krant