De overdracht van spullen voor de huisraadvberzamelbank.
De overdracht van spullen voor de huisraadvberzamelbank.

Veel vraag naar huisraad uit verzamelbank

Algemeen

BARENDRECHT – Drie weken geleden werd de huisraadverzamelbank van de Barendrechtse uitdaging door Ikea Barendrecht gevuld met spullen. Inmiddels is al het huisraad aan die inwoners die het goed kunnen gebruiken.
Kort nadat de inventarisatie had plaatsgevonden hebben de projectleiders van de huisraadverzamelbank, Xander en Lianne, in overleg enkele data vastgelegd waarop de goederen konden worden opgehaald uit Loods38.
Om de maatschappelijke organisaties uit te nodigen is een mooie actie via de sociale media, email, whatsapp en telefoon gestart. Al snel kwamen de nodige reacties met bijbehorende wensenlijstjes. De ophaaldagen zijn goed benut en de beschikbare goederen bijna volledig toebedeeld. De nadrukkelijke wens van Dinah Rudack, de storemanager van IKEA Barendrecht, luidde “geef het aan die mensen die het goed kunnen gebruiken, maar het zelf niet kunnen aanschaffen”. Organisaties als de Voedselbank en de Kledingbank zijn er verheugd mee aangezien zij vele klanten hiermee blij kunnen maken.

De Barendrechtse Uitdaging is dankbaar om als makelaar’ op te kunnen treden en op deze manier een steentje bij te dragen de armoede achter de voordeur te verlichten.

“De mooie en vriendschappelijke samenwerking met Dinah Rudack ga ik zeker missen”, aldus Linda Sanders, manager van de Barendrechtse Uitdaging. Ik kreeg te horen dat er een managementwisseling plaats gaat vinden bij IKEA Barendrecht”. Dinah Rudack wensen wij van harte alle succes toe in de toekomst.”

www.barendrechtseuitdaging.nl

Advertenties uit de krant