De jeugd van de harmonie repeteert weer.
De jeugd van de harmonie repeteert weer.

Jeugdorkesten repeteren op plein van het Trefpunt

Algemeen

BARENDRECHT - Op vrijdagmiddag 2 juli zullen het LeerlingenOrkest en het JeugdOrkest een openbare repetitie laten zien op het plein bij het Trefpunt aan de Dr. Kuyperstaat 4 als afsluiting van het enerverende seizoen waar iedereen opgesloten zat op zijn kamer voor de digitale lessen.
De afgelopen weken is er volop gerepeteerd in het Trefpunt. Om ouders en belangstellenden de gelegenheid te geven om de vorderingen te horen zullen beide orkesten hun repetitie buiten houden. LeerlingenOrkest aanvang 15.45 uur en JeugdOrkest aanvang 16.45 uur
Neem zelf een (tuin)stoel mee, zet die op de geldende 1,5 meter uit elkaar en geniet van de muziek die de kinderenu ten gehore brengen. Het is geen concert maar een echte repetitie onder leiding van invaldirigent Jan van Gemert, dus compleet met afslaan en weer opnieuw beginnen.
Op 16 juli is de laatste repetitie bij de orkesten. Aanmelden voor september voor orkesten of les op alle instrumenten van de harmoniebezetting (hout, koper en slagwerk) kan nog steeds bij leerlingencoach Maria Prooi. Er starten dan ook weer kleutergroepen (vanaf 4 jaar), instrumentgroepen vanaf 6 jaar en individuele lessen van 8 tot en met 80 jaar op alle werkdagen bij acht docenten.
Informatie en opgeven proefles : mprooi@chello.nl of bel 06-42412638.
www.harmoniebarendrecht.nl

Advertenties uit de krant