Ishan Baidjoe.
Ishan Baidjoe. Foto:

Ishan steunt Save The Children met verkoop T-shirts

Algemeen

BARENDRECHT – Ishan Baidjoe heeft een T-shirt uitgebracht, waarmee de organisatie Save The Children wordt gesteund.

De 20-jarige student, hij woont bij z’n ouders in Carnisselande, zit in september in de finale van de verkiezing Mister International Netherlands. De deelnemers hebben de opdracht om deze zomer geld in te zamelen voor Save The Children. Deze organisatie wil kinderen een gelukkige jeugd geven.

Ishan Baidjoe besloot om een T-shirt te ontwerpen, dat kan worden verkocht ten bate van Save The Children. Het zwarte shirt heeft op de voorkant de opdruk Ishan Venay IV. Ishan legt uit waar het Romeinse cijfer 4 (IV) voor staat. “Het cijfer vier komt bij mij steeds weer terug. Zo loop ik als atleet de 400 meter en ben ik begonnen aan een vierjarige opleiding. De Olympische Spelen zijn om de vier jaar. En de letters I en V zijn ook nogeens de initialen van Ishan Venay, mijn twee voornamen.”

Achterop het T-shirt staat ‘Believe in yourself’. “Dat is de boodschap die ik elk kind wil meegeven. Ik vind het belangrijk dat elke kind kan dromen en in zichzelf kan geloven. Dat is de basis van alle succes. Ik heb dat zelf ervaren”, legt Ishan uit.

De T-shirts zijn gemaakt van duurzaam katoen en hebben een vegan-keurmerk. De T-shirts zijn er in de maten S, M, L en XL. Ze kosten per stuk 20 euro. “Maar meer betalen mag ook, want het is voor een goed doel”, zegt Ishan. Save The Children is op de hoogte van zijn actie.

Bestellen kan via Instagram: ishan_ _ official of Facebook: Ishan Baidjoe.

Bedrijven die Save The Children willen steunen door het kopen van de T-shirts kunnen contact opnemen door te mailen naar: ishanb001@gmail.com

Advertenties uit de krant