Poelier Arian gaat met pensioen.
Poelier Arian gaat met pensioen.

Poelier Arian voor het laatst op de markt

Algemeen

BARENDRECHT - Al ruim 35 jaar bezoekt poelier Arian de weekmarkt in Barendrecht met zijn kippenkraam van De Gooise Poelier. Hij begon ooit met een klein assortiment, maar dat is in de loop van de jaren flink gegroeid.
“Hij weet de harten van de mensen uit Barendrecht te stelen”, zegt schoonzoon Chris Mook. “Steeds komen er nieuwe producten bij, is er mond op mond reclame en meerdere klanten weten de kraam te vinden.” Op de markt wordt hij bijgestaan door zijn Barendrechtse compaan Patrick.

Ondanks het succes stopt de 63-jarige Arian met de verkoop op de Barendrechtse markt. Zijn schoonzoon Chris en dochter Renske hebben vijf jaar geleden de zaak overgenomen. Het bedrijf is in die tijd flink gegroeid. Ze werken nu met twee verkoopwagens. Ze hebben helaas onvoldoende tijd om, mocht Arjan stoppen, op deze manier door te gaan met werken. Daarom hebben ze besloten om met één verkoopwagen door te gaan.

Chris en Renske waren al met Arian en zijn vrouw Gerrie in gesprek, om hen per 1 januari van hun pensioen te laten genieten. Toen meldde zich een collega poelier die graag een paar markten wilde overnemen. Ze zijn op het voorstel van de collega ingegaan.
Zodoende staat Arian niet tot 1 januari op de Barendrechtse markt, maar stopt hij hier al eerder. Waarschijnlijk is hij op vrijdag 10 september al voor het laatst. Arian wil daarom al zijn trouwe klanten via deze weg bedanken voor alle mooie jaren die hij met hun heeft gehad. Zoals hij zelf zegt: “Het gaat jullie allemaal goed en misschien zien we elkaar nog een keer”.

Advertenties uit de krant