Je moet Blacky in z'n waarde laten.
Je moet Blacky in z'n waarde laten.

Blacky is een lieve kater met pit

Algemeen

REGIO - De elf jaar oude kater Blacky wacht inmiddels al ruim twee maanden in De Dierenstee op een nieuwe baas en verdient het daarom om weer in het zonnetje gezet te worden. Dat Blacky nog steeds geen nieuw thuis heeft gevonden, is op zich best vreemd. Want hoewel Blacky best wat pit in zich heeft, is hij daarnaast ook een lieve kater. Als baas moet je Blacky wel leren ’lezen’ en je moet hem in zijn waarde laten.
In eerste instantie zal Blacky de kat uit de boom kijken en wat tijd nodig hebben om ergens te wennen. Dat is zijn gevoelige kant, maar eenmaal op zijn gemak zal Blacky vooral zijn stoere, en soms zelfs wat felle, kant laten zien. Blacky laat zich namelijk niet dwingen tot iets en geeft zelf aan waar hij behoefte aan heeft.
Aandacht krijgen vindt Blacky fijn en dan ligt hij graag naast je op de bank, maar deze momenten kiest Blacky wel graag zelf uit. Houd je daar als baas rekening mee, dan is Blacky een fijne huisgenoot die voor gezelligheid zorgt maar daarnaast ook graag zijn eigen gang gaat. Zo vindt Blacky het heerlijk om buiten rond te struinen en dan kan hij uren wegblijven. Blacky is een kat die zich goed kan vermaken en jou als baas alleen nodig heeft voor iets lekkers en regelmatig een knuffel. Dat klinkt voor veel mensen wellicht niet als de ideale huisgenoot, maar toch is Blacky een hele leuke en rustige kater, zeker voor mensen die zijn uitgesproken karakter wel kunnen waarderen. Wie komt er met Blacky kennismaken?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, 3281 KB Numansdorp, tel. 0186 – 655 150, email: info@dierenstee.nl
www.dierenstee.nl

Advertenties uit de krant