De Wensboom kreeg in 2020 de 3e prijs bij Barendrechts Beste.
De Wensboom kreeg in 2020 de 3e prijs bij Barendrechts Beste.

KerstWensZegenboom in Hart voor Barendrecht

Algemeen

BARENDRECHT - Op dinsdag 30 november zijn Corma Bezemer van YWAM, Yolanda Hekkert van St. Wens&Go en Petra Teunissen van St. Present te gast in het radioprogramma Hart voor Barendrecht.

In de tuin van de Dorpskerk zal vanaf zaterdag 11 december een grote KerstWensZegenboom staan die Barendrechters symbolisch kunnen vullen met wensen en zegeningen voor hun dorpsgenoten. Vanaf 15 november tot 9 december kunnen mensen een wens of zegen op- schrijven. Die briefjes zijn in te leveren in een rode box in de bibliotheek Middeldijkerplein, de buurtkamer van Vrijenburg, Kijk op Welzijn ’t Vlak of in de Dorpskerk. Er mogen algemene en concrete wensen worden ingediend waar kosten aan verbonden zijn, zoals een uitstapje naar de Rotterdamse haven, een etentje in een restaurant of het opknappen van een tuintje. Schrijf een wens en zet eigen contactgegevens onder de wens en van diegene voor wie je de wens instuurt. Die wensen kan iemand zelf vervullen, b.v. door het bakken van een taart of die wens kan worden vervuld door St. Present of door St. Wens&Go. Ook de diaconie van de Dorpskerk staat paraat om de wensen in vervulling te laten gaan.

Wensen worden vervuld of voldaan in de periode van 14 december tot en met 14 februari. De Wensboom kreeg in 2020 de 3e prijs bij Barendrechts Beste. Daarvan was Corma Bezemer de initiatiefneemster. Deze wensen die in de rode box terecht komen worden door cliënten van De Overburen door sterren en engelen gesymboliseerd in de KerstWensZegenboom.

Met Corma, Yolanda en Petra praten we door over dit initiatief en of er veel wensen zijn binnengekomen en hoe al die wensen te vervullen zijn.

Het radioprogramma Hart voor Barendrecht is op dinsdag tussen 19 en 20 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht.
www.hartvoorbarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant