Afbeelding

Meesterlijk wonen in Van Rijn

Algemeen

In Ridderkerk, aan de Rembrandtweg 257, wordt het appartementengebouw Van Rijn gerealiseerd. Ruimtelijk gelegen aan de uitgestrekte groene singel op de hoek van de Rembrandtweg en de Burgemeester de Zeeuwstraat is het hier straks ‘meesterlijk wonen’.
In het kleinschalige woongebouw komen totaal 35 koopappartementen en de appartementen zijn verdeeld over vier woonlagen en ieder appartement heeft een balkon. Het project omvat verschillende type appartementen in ook verschillende categorieën. Eigenlijk is er voor elke doelgroep wel een appartement te vinden. Er komen zes startersappartementen, 18 NHG-appartementen en elf appartementen van grotere afmeting .
Onder het gebouw bevindt zich de halfverdiepte stallingsgarage, die met de lift bereikbaar is. Hier is voor de starters appartementen een gemeenschappelijke fietsenberging en voor de overige appartementen zijn hier de privé parkeerplaatsen en de separate inpandige bergingen.
Het gebouw wordt duurzaam gebouwd: compleet gasloos en voorzien van luchtwarmtepompinstallaties. Ieder appartement beschikt straks over vloerverwarming én vloerkoeling.

Inschrijving
Voor de feestdagen is de verkoop van Van Rijn gestart en de inschrijftermijn loopt vrijdag 14 januari af. Het moment van inleveren speelt geen rol in de latere toewijzing. Neem bij interesse contact op met Delta Makelaars in Ridderkerk: 0180 200 000, of Intrahuis Makelaars in Heerjansdam: 078 202 10 20. Tevens is de verkoopinformatie online beschikbaar en te downloaden:
www.vanrijn-ridderkerk.nl

Advertenties uit de krant