Sofie de Lange. (foto: Fotografix.nl )
Sofie de Lange. (foto: Fotografix.nl )

Sofie is finaliste Miss Teen of Zuid Holland

Algemeen

BARENDRECNHT - Net als vorig jaar is een Barendrechtse gekozen tot finaliste van Miss Teen of Zuid Holland. Sofie de Lange (15) werd met 19 andere meiden door de jury gekozen om op 26 maart te schitteren in de finale van Zuid Holland.

Uiteraard kun je ook weer stemmen op haar om haar winkansen te vergroten. Als ze wordt verkozen tot Miss Teen of Zuid Holland doet Sofie later in het jaar mee met de landelijke finale van Miss Teen of the Netherlands.

Sofie de Lange, student aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam, doet mee in haar drukke examentijd, maar nu ze finaliste is maakt ze er graag tijd voor. “De spannende eerste verkiezingsronde is nu voorbij, dus is het tijd voor een paar weekenden fotoshoot, sportdag en activiteiten voor het goede doel,” vertelt ze. “Het gaat niet allen om je uiterlijk, maar ook om wie je bent en wat je doet bij deze missverkiezing en die combinatie vind ik belangrijk.” Niet alleen houdt ze van foto’s maken en make-up, maar ze is ook erg sportief en heeft een groot rechtvaardigheidsgevoel. Ze volleybalt bij Dames A1 en is sinds kort aangenomen voor de vooropleiding van de Marechaussee.

“Om de finale van Zuid Holland te winnen, weegt de jury straks niet alleen mee wie ik ben en wat ik de afgelopen weken heb gedaan voor het goede doel (de Linda Foundation), maar ook het aantal stemmen dat op mij is uitgebracht. Ik hoop dus dat veel mensen op mij willen stemmen!”

Ook stemmen op Sofie? SMS dan “Poll Zuidholland Sofie” naar nummer 3010 (€1,10 p.o.b.).

Advertenties uit de krant