(Foto: Wim Lanser)
(Foto: Wim Lanser) Foto:

Peppa Pig Live! - Schoolreisje naar het Strand

Algemeen

BARENDRECHT - Het ondeugende, kleine varkentje Peppa Pig, bekend van Nickelodeon en Netflix, komt op zondag 20 maart met al haar vriendjes naar Theater het Kruispunt. Beleef met Peppa een leuk dagje uit in de nieuwe familievoorstelling ‘Peppa Pig Live! - Schoolreisje naar het Strand’.

Peppa Pig gaat met de hele klas op schoolreisje naar het strand. Met rugtassen om, lunchtrommels in de hand en juffrouw Konijn achter het stuur gaan Peppa en haar vriendjes op weg. Hobbel de bobbel de bobbel. Al in de bus begint het spannende avontuur. Het wordt voor de hele klas een rit om nooit meer te vergeten!

Het is een voorstelling compleet met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, kleurrijke decors, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen. Daarmee is de familiemusical ‘Peppa Pig Live! - Schoolreisje naar het Strand’ hét meest feestelijke uitstapje van het jaar.

Natuurlijk komt Peppa ook na afloop van de voorstelling naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met de bezoekers.

“Peppa Pig Live! Schoolreisje naar het Strand” is te zien op zondag 20 maart in Theater het Kruispunt, Barendrecht. Aanvang 11.30 en 15 uur. Reserveringen: www.theaterhetkruispunt.nl

Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/PeppaPig.

Advertenties uit de krant