Afbeelding

Andrea Hazes en andere Look-A-Like sterren entertainen Barendrecht

Algemeen

BARENDRECHT - Caroline van Batenburg, ook wel bekend als ‘Andrea Hazes de vrouwelijke look-a-like’, presenteert op zaterdag 14 mei haar ‘Look-A-Like’ show in ‘De Uitspanning’ in Barendrecht. Ze zal optreden naast andere Look-A-Like sterren zoals Tina Turner, Prince, Michael Jackson, Amy Winehouse en Lady Gaga. Tussen alle acts door is er ook live zang van Ronald Boom. “Ik wil iedereen laten genieten van een super feestje!”.

Caroline timmert al 13 jaar aan de weg als artiest. Ze heeft opgetreden in Nederland, België, Spanje, Gran Canaria en Turkije. Met haar show wil ze nu Barendrecht, waar ze jaren met plezier heeft gewoond, een leuke tijd bezorgen.

Caroline leeft al jaren met een broze gezondheid. Zes maanden geleden kreeg ze te horen dat ze op bonustijd leeft. Hoe lang ze nog heeft kan ze niet zeggen. Daarom heeft ze besloten om haar wensenlijst af te gaan. Eén van die wensen op de lijst is een eigen ‘Look-A-Like’ show, waarbij ze met andere look-a-like artiesten op de planken staat. “Ik voel dat ik mijn laatste ‘to do’ dingen nu moet gaan doen”, zegt ze. “Ik kan totaal niet zingen maar mijn playback is zo strak dat mensen denken dat ik echt zing”.

Gevraagd naar een foto stuurt Caroline een foto in samen met haar man Ronald Boom. “Hij is van origine verwarmingsmonteur en nu mijn visagist. Ik zei ‘Als je een pvc pijpje kan lijmen kan je ook mijn bakkebaarden lijmen’.”

Op 14 mei komt Caroline naar ‘De Uitspanning’ in Barendrecht met haar show ‘Andrea Hazes de vrouwelijke look a like and friends look a like.’ Kaartjes kosten 20 euro en zijn te bestellen via https://legendsnightlookalikeshow.eventgoose.com/.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Advertenties uit de krant