Afbeelding

Barendrechter Wim Milder het podium op

Algemeen

BARENDRECHT - Met het spraakmakende en ludieke popevenement Zing je Schor wordt een bijdrage geleverd aan Familiehuis Daniel den Hoed. Een selecte groep ‘bekende’ Rotterdammers zingt hun favoriete popsong op het podium van Kantine Walhalla en wordt daarbij muzikaal begeleid door de fantastische band Het Groot Niet Te Vermijden. Elk optreden wordt financieel gesteund door de supporters van de ‘artiesten’.

“De afgelopen twee edities van Zing je Schor was ik er ‘slechts’ als donateur bij”, vertelt Milder. ,,Op 10 mei 2022 mag ik, als betrokken Rotterdammer, op het podium van het prachtige Kantine Walhalla zelf een kleine hoofdrol vervullen. Ik had het over een hoofdrol vervullen, maar eigenlijk is het natuurlijk maar een klein bijrolletje van een minuut of vijf. De echte hoofdrolspelers vechten natuurlijk samen met hun dierbaren tijdens hun emotioneel zware ziekte en behandeling voor hun leven. Iedereen heeft wel voorbeelden in zijn eigen familie- en/of vriendenkring. Ik ga dus mijn stinkende best doen om voor dit mooie Familiehuis zoveel mogelijk donaties op te halen. Uiteraard ben ik blij met iedere euro die gedoneerd wordt”. 

Doneren kan nog steeds via www.zingjeschor.nl bij artiest Wim Milder. 

Familiehuis Daniel den Hoed
In het Familiehuis logeren familieleden van kankerpatiënten dichtbij het Erasmus MC Kanker Instituut. Patiënt en familie kunnen daardoor zoveel mogelijk samen zijn in de emotioneel zware periode van ziekte en behandeling. Familiehuis Daniel den Hoed is een zelfstandige stichting die géén financiële steun ontvangt vanuit het ziekenhuis of overheid en afhankelijk is van donateurs en vrijwilligers.

Advertenties uit de krant