Jos Vis.
Jos Vis. Foto:

Toneel en muziek in Podium Vis

Algemeen

BARENDRECHT - Iedere dinsdag tussen 20 en 22 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht. Met dinsdag 3 mei: toneel en muziek

Tussen 20 en 21 uur: Patrick Schuitema. Hij is docent, coach en leerjaar coördinator bij Dalton Lyceum Barendrecht en auteur bij Thiemen/Meulenhof. Patrick was ook deelnemer aan de filmacteur cursus 2019 van Yvonne vd Haven en Danny Bliek in Het Kruispunt.
Inmiddels is Patrick ook toneelspeler bij de toneelvereniging Mask in Oud Beijerland. Alle reden voor Jos om hem weer een podium te geven. Naast Patrick is ook Cees Visser in de studio aanwezig. Cees is spelend lid en bestuurslid van Mask.

Tussen 21 en 22 uur ontvangt Jos de veelzijdige muzikant Nico Laban. Hij is al jaren drummer en gitarist bij de popformatie Vivid. Daarnaast maakt hij ook zelf muziek. Samen met Inge Flohr (ook Vivid) speelde hij mee op de cd ‘Anders terugkijken’ van Jos. Verder is Nico ook bezig met een nieuw project met een andere muzikant en zangeres, die ook in de studio aanwezig zullen zijn. Ze gaan drie nummers spelen. Maar welke muziek draait Nico thuis of in zijn auto? Jos heeft hem gevraagd om zijn favoriete top 5 samen te stellen. Deze wordt ook doorgenomen en gedraaid.

Advertenties uit de krant