Afbeelding

Maarten van der Weijden in actie in het Inge de Bruijn zwembad

Algemeen

BARENDRECHT - Op zondag 26 juni komt Maarten van der Weijden naar het Inge de Bruijn zwembad. Hij gaat de strijd aan met deelnemers aan de zwemvierdaagse. Het wordt een wedstrijdje 100m vrije slag tussen 15 en 16 uur.

Wie deelneemt aan de zwemvierdaagse kan op de social media kanalen van ZPB H&L productions

Laten weten hoeveel euro je ervoor over hebt om tegen Maarten te strijden. Ook is het nog mogelijk om tijdens de veiling op 26 juni vanaf 12.30 uur te bieden op een van de plekken.

De 5 hoogste bieders per categorie (tot en met 10 jaar 25m vrije slag, tot en met 14 jaar 50m vrije slag, vanaf 15 jaar 100m vrije slag) mogen tegen Maarten strijden en uiteraard gaat de bijdrage helemaal naar de Maarten van der Weijden Foundation.

Tijdens deze veiling zijn er ook andere leuke artikelen te veilen, zoals een pakket van SportEmotion, ZPB Shirt met de handtekeningen van Heren 1, Schilderijen gemaakt door onze leden, boeken van Maarten van der Weijden over de elfstedenzwemtocht door Maarten ter plaatsen gesigneerd. Jubileum handdoeken van ZPB H&L Productions. De veiling van deze artikelen vindt op zondag 26 juni plaats in het clubhuis van ZPB vanaf 12.30 uur.

Naast het tegen hem zwemmen is het ook mogelijk om met Maarten op de foto te gaan. Rond 15.30 uur staat hij in de hal van het zwembad om met wie dat wil op de foto te gaan. Kosten per foto 2 euro.

Advertenties uit de krant