Afbeelding

Diploma’s uitgereikt bij Harmonievereniging Barendrecht

Algemeen

BARENDRECHT - Vrijdag 10 juni heeft Maria Prooi, leerlingencoach van Harmonievereniging Barendrecht, de leden die op 4 juni praktijkexamen hebben gedaan gehuldigd.

Dit vond plaats in gebouw het Trefpunt tijdens de repetitie van het AspirantenOrkest.

Geslaagden voor het HAFA A examen Klarinet: Annelies Bezemer en Pepijn Wessels, voor Klarinet B Salome Buikema. Huub Vankan deed B examen op tenorsax.

Na de zomervakantie beginnen weer lessen op alle instrumenten uit de harmoniebezetting voor volwassenen en jeugd. Dit kan als groepsles of individuele les voor beginners vanaf 7 jaar

Groepslessen AMV en blokfluit vanaf 6 jaar starten op dinsdag- woensdag- en vrijdagmiddag. Kleutergroepen vanaf 4 jaar starten op dinsdag- en woensdagmiddag.

Natuurlijk zijn ook bij alle orkesten leden welkom (volwassenen en jeugd) die al een instrument uit de harmoniebezetting bespelen.

Volwassenen die nog niet het niveau hebben om in het Harmonieorkest te spelen of lang niet gespeeld hebben, kunnen op vrijdagavond van 19 tot 20 uur terecht bij het BeginnersOrkest Volwassenen en het vervolg hierop bij het AspirantenOrkest van 20.15 tot 21.30 uur eveneens in het Trefpunt. Heb je geen instrument dan krijgt je als lid een instrument gratis in bruikleen.

Wie belangstelling heeft kan een mail sturen naar: info@harmoniebarendrecht.nl. Vermeld naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer of bel naar Leerlingencoach Maria Prooi 06 42412638.

www.harmoniebarendrecht.nl

Advertenties uit de krant