Afbeelding
Ingezonden mededeling

5 x Cadeautips: hier houdt de jeugd zich mee bezig

Algemeen

Verjarende pubers, wat geef je ze cadeau? Het is niet voor iedereen de grootste hobby om trends onder opgroeiende tieners in de gaten te houden, ook omdat deze sneller veranderen dan het weer in ons land. Toch zijn er zowel moderne als ouderwetse presentjes waar je altijd wel mee scoort. Kwestie van je een beetje in hun belevingswereld verdiepen. 

Accessoires: horlogebandjes voor Apple watch 6

Digitale horloges zijn populair en hoewel de jarige er waarschijnlijk al één heeft, is een betaalbare aanvulling in de vorm van een nieuw (extra) bandje een leuk idee. Jongeren vinden het leuk om zo nu en dan van apple watch 6 bandje te wisselen. Er zijn diverse modellen te vinden op het welbekende 123watches.nl

Avondje uit: bioscoop

Ja, films zijn online te bekijken maar de echte primeurs vinden nog steeds in de bioscoop plaats. Deze vorm van uitgaan heeft de digitale revolutie niet alleen glansrijk overleefd, ze is zelfs populairder geworden onder de jeugd. Een bioscoopbon is een cadeau waarbij de ontvanger zelf kan kiezen welke film het wordt, maar altijd persoonlijker dan zomaar een waardebon. 

Kleding: hoodie met originele opdruk

In elke (middel)grote stad zit wel een copyshop en ook online is er van alles mogelijk. Verzin een tekst of zoek een foto uit en laat hem op een hoodie drukken, zo’n capuchontrui. Dit zijn tijdloze kledingstukken en zeker met een opvallende en originele opdruk scoor je hier goed mee!

Retro cadeaus: Polaroid camera

Retro is altijd goed, zeker als het een item betreft dat aansluit op de hedendaagse trends. Selfies zijn uit, polaroids zijn in! Is de jarige je eigen spruit, dan mag het wel iets meer kosten dan enkele tientjes. Vanaf €69,99 koop je een Polaroid camera, waarmee ze leren om zuinig met de capaciteit om te gaan en dus meer bijzondere foto’s gaan maken. Extra, muzikale tip: geloof het of niet, maar jongeren kopen ook weer cd’s. Vraag het na en ga vervolgens op zoek naar klassieke albums of juist gloednieuwe uitgaven. Vinyl is ook nog steeds mateloos interessant voor veel tieners, en in een enkel geval zijn zelfs cassettebandjes gewild. 

Sieraden en parfums van hedendaagse helden

Tot slot de afdeling beauty: hierin is ook niet wezenlijk veel veranderd, al dragen parfums en sieraden nu andere namen. Pop- en andere entertainment-iconen brengen aan de lopende band lijnen op de markt. Leef je in, informeer bij hun vrienden en ga op zoek naar een item dat bij de jarige past. Daar kunnen ze dan mooi mee shinen!

Advertenties uit de krant