De Huiskamer aan het Onderlangs.
De Huiskamer aan het Onderlangs.

Alternatieve locatie Dienstencentrum gevonden

Algemeen

BARENDRECHT- KijkopWelzijn heeft een alternatieve locatie gevonden voor de activiteiten die in het dienstencentrum De Windsingel plaatsvinden.

Het dienstencentrum wordt vanaf 1 september verbouwd en daarom moet tijdelijk uitgeweken worden naar een andere plek.

“De afgelopen maand zijn we druk bezig geweest met het zoeken naar een andere locatie.”, aldus een medewerker van KijkopWelzijn. “Dat viel nog niet mee, want er vinden wekelijks ontzettend veel activiteiten plaats die allemaal een plekje moeten krijgen. Zo heeft de koersbal vooral een lange ruimte nodig om de sport te kunnen beoefenen. En onze spelletjesmiddagen moeten op een plek zijn waar minimaal 30 mensen prettig kunnen zitten. We hebben de hele maand goede gesprekken gevoerd met een aantal partners, om te onderzoeken welke plek het meest geschikt is. We zijn blij dat dat gelukt is, voornamelijk in de Huiskamer aan de Onderlangs 11.”.

Het grootste deel van de activiteiten start in de week van 22 augustus in de Huiskamer aan de Onderlangs 11. De koersbal vind de komende weken in de sporthal aan de Kruidentuin plaats.

Van 15 tot 21 augustus worden benodigde spullen verhuisd en gaan de activiteiten dus niet door. Kijk voor de complete planning op www.kijkopwelzijn.nl of neem contact op via ouderenwerk@kijkopwelzijn.nl of 0180 691 800.

Advertenties uit de krant