KCB- Ebrukunst.
KCB- Ebrukunst.

Open Huis bij KunstCreatief

Algemeen

BARENDRECHT - Zaterdag 27 augustus van 12 tot 16 uur zal manager Inge Flohr samen met het KCB Team de deuren van de ateliers van KunstCreatief openzetten voor het Open Huis in de Baerne, Buitenlandse baan 1, in Barendrecht.

Op deze dag kan iedereen eens een kijkje nemen in de ateliers de sfeer proeven van een les en de werken van de cursisten bewonderen in de exposities. Ook is er te zien hoe een kunstwerk tot stand komt tijdens de demonstraties die gegeven worden. Maar het is eigenlijk nog leuker om direct te ervaren wat een cursus inhoudt en daarom kunnen bezoekers ook zelf aan de slag bij één van de vele doorlopende mini-workshops die gegeven worden van o.a. 3d ontwerp, tekenen, schilderen en keramiek.

 Wie dit seizoen nog wil meedoen, kan zich nog aansluiten bij een cursus. Op deze zaterdag zijn er diverse KCB teamleden aanwezig om te helpen bij de inschrijving of om de keuze te bepalen binnen de grote diversiteit van het aanbod. Aanmelden digitaal kan uiteraard via www.kunstcreatief.nl .

Advertenties uit de krant