Afbeelding

Redactieleden gezocht voor jongerenmagazine

Algemeen

BARENDRECHT - Het Andersom Magazine is op zoek naar redactieleden. Jongeren tussen de 14 en 20 jaar die meer willen leren over wat er allemaal bij het maken van een echt magazine komt kijken, zijn van harte welkom om aan te sluiten bij het redactieteam. De eerste bijeenkomst start binnenkort.

Het Andersom Magazine is een tijdschrift is gemaakt voor en door Barendrechtse jongeren en biedt de lezer een hele nieuwe blik op hun woonplaats. De jonge redactieleden leren alles over de wondere wereld van de magazines en alles wat daarbij komt kijken. Van workshops columns schrijven tot fotografie en van vormgeving tot interviewen.

Aanmelden?

Jongeren tussen de 14 en 20 jaar kunnen zich aanmelden via www.jongerenwerkbarendrecht.nl of een DM op Instagram sturen naar jongerenwerkbarendrecht. De eerste bijeenkomst is op 2 november in ’t Plein (Middeldijkerplein).

De eerste twee edities van het magazine zijn kosteloos verkrijgbaar bij bibliotheek ’t Plein, Het Kruispunt en BLOK0180. Het Andersom magazine is een initiatief van het jongerenwerk van Stichting KijkopWelzijn, de Bibliotheek AanZet en gebouw het Kruispunt.

Advertenties uit de krant