Afbeelding
Foto:

Open manegedag bij Horses&Co

Algemeen

BARENDRECHT – Horses&Co op De Kleine Duiker houdt zaterdag 24 september van 9 tot 15 uur een open manegedag.

De hele dag staan er leuke activiteiten op het programma. Vanaf 9 uur kunnen bezoekers een pony poetsen, knutselen, kijken bij de les en alle vragen stellen over paardrijden bij Horses&Co. Vanaf 13 uur kunnen de kinderen ook zelf een stukje paardrijden voor 2,50 euro.

Horses&Co is een ruitersportcentrum en geeft met plezier paardrijlessen aan kinderen en volwassenen vanaf 6 jaar. Zaterdag kan iedereen op een laagdrempelige manier kennis maken met de wereld van paarden en pony’s. Dit gebeurt in het kader van De Open Manegedagen, een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) en de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS).

De Open Manegedagen worden gehouden in de Nationale Sportweek, een initiatief van NOC*NSF om sporten en bewegen te promoten. Alle bezoekers van de Open Manegedagen maken kans op een jaar lang gratis paardrijden op een FNRS-manege of een complete ruiteroutfit van Harry’s Horse.

Horses&Co is aangesloten bij de FNRS. Dit betekent dat het bedrijf in het bezit is van een kwaliteitskeurmerk en het Veiligheidscertificaat van de Stichting Veilige Paardensport. Op ons ruitersportcentrum wordt lesgegeven volgens de ruiteropleiding van de KNHS en de FNRS.

www.horsesenco.nl

Advertenties uit de krant