Aftredend voorzitter Peter van der Linden (midden) wordt bedankt door de nieuwe voorzitters Rob van Dijk (links) en Willem Renes.
Aftredend voorzitter Peter van der Linden (midden) wordt bedankt door de nieuwe voorzitters Rob van Dijk (links) en Willem Renes. Foto:

Duo-voorzitter voor VV Heerjansdam

Algemeen

HEERJANSDAM – Voetbalvereniging Heerjansdam gaat verder met een vernieuwd bestuur en een duo-voorzitterschap. Dat werd besloten tijdens de algemene ledenvergadering op woensdag 21 september.

Op gebied van Commerciële Zaken treedt Ralph Weeda toe tot het bestuur. Hij is inmiddels al geruime tijd actief binnen de vereniging, onder andere voor de jeugd keeperstrainingen, business club en het 35+ voetbal. Op Technische Zaken neemt Frank van der Noll het bestuurlijke stokje over van Viktor Steijger, die na drie bestuursjaren als JO17-trainer actief betrokken blijft bij de vereniging.
Verder was Ron Bakker aftredend, maar blijft hij zich na herkiezing inzetten om de vereniging op Facilitair vlak verder te helpen.

Het was ook de avond om Peter van der Linden in het zonnetje te zetten. Na acht bestuursjaren - waarvan zeven als voorzitter - laat hij de vereniging en het bestuur in zeer goede staat achter. Zijn rol wordt overgenomen in een duo-voorzitterschap, ingevuld door Willem Renes en Rob van Dijk.

Dennis van der Burgh en Marten de Roest waren niet aftredend en blijven hun bestuursrol vervullen.

Advertenties uit de krant