Afbeelding
foto

Voortuin- en garageverkoop voor doorzetters

Algemeen

HEERJANSDAM – Veel kramen en veel regen. Dat kenmerkte de voortuin- en garageverkoop die zaterdag 24 september in Heerjansdam gehouden is.

De markt was een initiatief van de Heerjansdames. Zestig adressen hadden zich aangemeld. Ze stonden aangegeven op een plattegrond die op internet te vinden was. Bovendien lag de plattegrond bij de Spar en was deze op verschillende plaatsen in het dorp opgehangen. Kortom, er was niets aan het toeval overgelaten. Op het weer na dan, natuurlijk. Helaas zat dat niet mee.
Er waren zeker bezoekers, maar de standvastige kraamhouders hadden meer belangstelling verdiend. Een enkeling had boeken en andere spullen die niet tegen vocht kunnen, binnengehaald. De Snuffelhoeve aan de Dorpsstraat hield een verkoop in de garage. ‘Ze stonden hier om half negen al voor de deur, op zoek naar cd’s en platen”, vertelt de eigenaar. De bezoekers kunnen gelijk even om de hoek kijken bij de vintage-winkel die hier binnenkort opent.
Een andere kraam aan de Dorpsstraat heeft een bijzonders aanbieding. Een kan uit 1958 blijkt ingepakt te zijn in een krant uit dat zelfde jaar. Die krijgt de koper er gratis bij. Ze is er veel te ontdekken voor de mensen die met een regenjas aan de kramen langs gaan.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Advertenties uit de krant