Afbeelding

Jeugd Harmonie viert 100-jarig bestaan in de Efteling

Algemeen

BARENDRECHT - De Jeugd van Harmonievereniging Barendrecht heeft zaterdag het 100- jarig bestaan van de vereniging gevierd in de Efteling. Heel 2022 staat in het teken van het jubileumjaar en ditmaal was de jeugd aan de beurt met een geheel verzorgd uitje.

Het jongste lid van het gezelschap was Anne Eenhuizen (5 jaar) die sinds drie weken blokfluitles heeft. Zij stond al vroeg naast haar bed om mee te gaan met deze gezellige dag. Ook Stan Hage (6 jaar) genoot met volle teugen van deze dag en heeft allemaal nieuwe muziekvriendjes gemaakt. De kleine kinderen hebben zich opperbest vermaakt in Symbolica, Droomvlucht, de show van Ravelijn en Carnaval Festival. De wat oudere jeugd was de hele dag te vinden bij de rollercoasters. Door het regenachtige weer was het iets minder druk dan normaal dus ze hebben hun hele wensenlijstje kunnen afvinken. Aan het einde van de dag werd iedereen nog getrakteerd op warme chocolademelk met slagroom. Het was een super geslaagde dag waar ze nog lang over na zullen praten.

Bij de jeugdorkesten is altijd plek om mee te spelen. Wie belangstelling heeft kan langskomen op een repetitie in het trefpunt, op vrijdag van 16 tot 17.45 uur. Neem voor meer informatie over de jeugdorkesten contact op met info@harmoniebarendrecht.nl of bel Alice Roderkerk: 06-81765177.

Advertenties uit de krant