Wilma Vermeulen viert haar tienjarig jubileum met cadeautjes en acties voor de klanten.
Wilma Vermeulen viert haar tienjarig jubileum met cadeautjes en acties voor de klanten.

Tienjarig jubileum DA + Mooi Vermeulen in Rhoon

Algemeen

RHOON - Tien jaar geleden nam Wilma Vermeulen de DA in Rhoon over van de familie Kik. De winkel bestond al lange tijd, want voor de familie Kik, zwaaide familie Heerdt de scepter. De echte Rhoonaars weten dat vast nog wel.

Wilma runt de winkel ook niet alleen. Samen met haar man Robbert die achter de schermen werkt en haar kinderen Justin en Sophie die bijspringen en helpen waar nodig, is het ook weer een  familiebedrijf geworden, precies zoals Wilma het het liefste ziet.

,,Ik zat al twintig jaar in het vak toen ik de kans kreeg om deze zaak over te nemen”, vertelt ze. ,,Ik woon in Stolwijk en kende Rhoon enkel van de borden op de snelweg en dan vooral als ik verkeerd reed vanaf Ahoy”, lacht ze. ,,Maar inmiddels ben ik zover dat ik het liefst ook in Rhoon zou willen wonen. Ik vind dit een heerlijke plek en ik houd echt van de mensen hier. Dus wie weet, verhuis ik in de toekomst nog eens.”

Er werken twaalf mensen bij DA + Mooi Vermeulen en Wilma vindt ze alle twaalf fantastisch. ,,Sommigen dames werkten al voor de vorige eigenaar. En bijna allemaal zijn ze mij al jaren trouw. Ze zijn allen gecertificeerd en we volgen met elkaar nog steeds cursussen om bij te blijven. Zo hebben we laatst bijvoorbeeld weer een cursus voedingssupplementen gevolgd.”

Bij DA + Mooi Vermeulen komen de klanten vanuit de hele regio voor drogisterijadvies, lekkere geuren, de shop in shop van Rituals, de visagie en de mooie make-up merken. Het dorpse karakter van de winkel blijft altijd gehandhaafd. Er is tijd voor een praatje met iedereen. Vooral in coronatijd merkte Wilma dat goed. ,,Wij mochten openblijven en kregen veel ouderen over de vloer die verlegen om een praatje zaten. Fijn dat wij wat voor hen konden betekenen.”

Het tienjarig jubileum wordt natuurlijk gevierd. En alsof dat niet genoeg feest is, viert de keten DA ook feest. Zij bestaan namelijk 80 jaar. ,,En Mooi Parfumerie bestaat 15 jaar”, zegt Wilma. ,,Dus er is aardig wat te vieren.”

Officieel is 11 oktober de feestdag, maar de hele week van 10 tot en met 15 oktober wordt het feest gevierd. ,,We krijgen meerdere dagen specialisten op bezoek. Zo is er o.a. op 12 oktober een specialiste van New Care, voedingsupplementen in de winkel om alle vragen te beantwoorden van klanten en op 13 oktober is er een specialist van Uriage, huidverbetering op bezoek. En daarnaast zijn er grote kortingen, en cadeautjes voor de klanten. ,,Het leukste is natuurlijk als onze klanten ons in deze week een bezoekje brengen zodat ze het zelf kunnen zien en beleven”, lacht Wilma. ,,En bekijk onze advertentie verderop in deze krant.”

J. Louwerensplein 2, Rhoon.

Advertenties uit de krant