Afbeelding

Gezocht: extra chauffeurs voor AutoMaatje

Algemeen

BARENDRECHT - KijkopWelzijn zoekt inwoners van Barendrecht die het leuk vinden om andere inwoners van A naar B te brengen. De chauffeurs vervoeren inwoners in hun eigen auto en geven zelf hun beschikbaarheid op. Meerdere dagen per week of één vaste beschikbare dag per week? Meerdere ritten per week of maximaal twee ritten per week? Dat is in overleg allemaal mogelijk!

ANWB AutoMaatje is een vervoersservice waarbij vrijwillige chauffeurs minder mobiele plaatsgenoten vervoeren. De chauffeurs gebruiken daarvoor hun eigen auto en krijgen een kleine onkostenvergoeding van 35 cent per kilometer. AutoMaatje kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld een bezoek aan een ziekenhuis of dokter, maar ook om naar de kapper te gaan of om deel te nemen aan activiteiten binnen en buiten Barendrecht.

Bij Maatjes staan menselijkheid en gelijkwaardigheid centraal. Wie sociaal is, een luisterend oor heeft en in het bezit is van een geldig rijbewijs en een auto, wordt van harte uitgenodigd te reageren voor een nadere kennismaking. Voor aanmelding of meer informatie kan men contact opnemen met Marlies Burger, via een mail naar m.burger@kijkopwelzijn.nl of telefonisch op nummer 06 17123209.

Advertenties uit de krant