Afbeelding

Gezocht: winnaars van Oudejaarstrekking 2021

Algemeen

BARENDRECHT - Staatsloterij doet een uiterste poging om winnaars van de Oudejaarstrekking 2021 die zich nog niet hebben gemeld te vinden. Het gaat om de winnaars van twee elektrische MINI’s en één winnaar van een ‘halve MINI’ - want spelend met een half Oudejaarslot - die tot nu toe hebben nagelaten hun prijs te verzilveren. Eén van de loten is gekocht in Barendrecht.

De winnaars hebben tot 31 december 2022 om 23.59 uur de tijd om hun lot te verzilveren. Staatsloterij doet daarom een laatste oproep om de winnaars alsnog te bewegen hun winnende loten in te leveren.

Jaarlijks komt het voor dat spelers hun winnende Oudejaarslot niet verzilveren. Daarbij gaat het altijd om loten die in de winkel zijn gekocht. Om een prijs op te halen, moet de winnaar zich met het Oudejaarslot melden bij een verkooppunt van Nederlandse Loterij, waarvan Staatsloterij onderdeel is.

Thomas van Vessem, woordvoerder Staatsloterij: “Wij weten waar de drie winnende, nog niet geïncasseerde loten zijn verkocht. Daarom brengen wij dit jaar op 15 november met een Staatsloterij-truck de nog niet opgehaalde MINI’s naar de drie verkooppunten waar de winnende Oudejaarsloten zijn verkocht. We willen zo een ultieme poging doen om de onbekende prijswinnaars te vinden en ze een leuke verrassing aan het einde van dit jaar bezorgen.”

De locaties waar de winnende loten over de toonbank zijn gegaan, zijn Barendrecht, Breda en Rotterdam. Per locatie wordt de nog niet opgehaalde prijs - met het lotnummer er prominent op weergegeven - achtergelaten bij het verkooppunt, in de hoop hiermee extra aandacht te krijgen voor de zoektocht naar de nog onbekende winnaar.

Lot CM 89827 (een half lot) is verkocht bij Primera op de Middenbaan in Barendrecht. De andere twee loten werden elders verkocht: FL 46179 in Rotterdam Alexandrium en CO 70281 in Breda.

Op woensdag 23 november wordt op lokaal niveau een vervolg gegeven om de winnaars te vinden. De lokale retailers doorkruisen de straten in de MINI, voorzien van een dakmegafoon, in een ultieme poging de winnaar te vinden. Al rijdend doen zij een laatste oproep aan de winnaars om zich tot uiterlijk 31 december met het winnende lotnummer te melden, legt Van Vessem uit. “We brengen we de MINI zo veel mogelijk naar de winnaars toe door ook door de wijken in de desbetreffende gemeenten te rijden. De megafoon zorgt ervoor dat iedereen ook binnen kan horen dat we opzoek zijn naar een winnaar. Hopelijk maken we zo ook de kans groter dat we de prijswinnaars vinden.”

Kijk voor meer informatie over de zoektocht op: www.staatsloterij.nl/winnaarsgezocht

Advertenties uit de krant