Deze katten kunnen soms wel eer aan hun naam doen.
Deze katten kunnen soms wel eer aan hun naam doen.

Nog een duo dat wacht op nieuw thuis

Algemeen

BARENDRECHT – Vorige week werd er aandacht besteed aan een jong duo met verschillende karakters. In De Dierenstee wacht nóg een dergelijk duo, maar dan iets ouder, op een nieuw thuis. Het zijn Vlekkie en Doerak.

Vlekkie is een zwart met wit kater van een jaar oud en de aanhankelijkste van het stel. Hij is heel vriendelijk en dól op aandacht. Vlekkie is ook nieuwsgierig en ondernemend. Alles in zijn kamer moet worden onderzocht en geen hek is te hoog om te klimmen.

De drie jaar oude Doerak is ook een ondernemende dame, maar zij is meer eenkennig. Aandacht vindt Doerak fijn en ze kruipt ook zeker bij anderen op schoot als ze daar zin in heeft. Doerak heeft ook een iets fellere kant. Ze kan haar naam soms eer aandoen, bijvoorbeeld als mensen haar oppakt, want daar zit Doerak niet altijd op te wachten. Ze houdt ook niet van veel drukte om haar heen.

Voor Doerak en Vlekkie wordt een thuis gezocht waar ze de enige huisdieren zijn en waar geen jonge kinderen wonen. Het duo kwam bij hun vorige baas niet buiten, maar ze lijken daar wel behoefte aan te hebben. Beiden zijn veel in de buitenren van hun kamer te vinden en waarschijnlijk kunnen ze buitenshuis ook meer en beter hun energie kwijt.

Wie heeft er een rustig thuis met tuin voor dit duo?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, 3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 - 655 150
Email: info@dierenstee.nl
www.dierenstee.nl

Advertenties uit de krant