(foto: Cees Bakker)
(foto: Cees Bakker) Foto:

Barendrecht en Rijnvogels houden het op 1-1

Algemeen

BARENDRECHT – BVV Barendrecht is er niet in geslaagd om Rijnvogels te kloppen, 1-1. Daarmee schoten beide ploegen weinig op. Ze blijven in de brede subtop van de Derde Divisie.

Barendrecht begon met een wijziging. Anass Masrhalmi startte als linkerachter. Gilmaro van de Werp begon op de bank. De eerste kans was voor Aness Serghini, zijn inzet ging via doelman Yannick Augustinus hoekschop. Even kopte Joey Jongman naast uit een corner van Danny Monster. Een pegel van Robbert Olijfveld had ook geen succes, weer lag de Rijnvogels keeper in de weg. Een schot van Marouane Bakour ging voorlangs, een vrije trap van Jongman ging er ook niet in. Vlak voor rust nog een kans voor Olijfveld, hij kopte naast.
Toch kwam Barendrecht net voor de onderbreking op voorsprong. Aness Serghini, de man in vorm, zorgde koppend voor 1-0. Een verdiende treffer op dat moment. Even daarvoor had Stanley Husen geblesseerd het veld moeten verlaten, Gilmaro van de Werp was de vervanger.

Barendrecht kon niet lang genieten van de voorsprong, rond het uur werd het gelijk. Sieb Rutger had eerst nog overgekopt, even daarna maakte hij de 1-1. Rijnvogels kreeg nog meer kansen, Virgil Thin-Asjoe schoot een vrije trap naast. Barendrecht trainer Leen van Steensel stuurde twee wissels het veld in. El Idrissi en Mrowicki voor Olijfveld en Bakour, maar het mocht niet baten. Het bleef 1-1, een uitslag waar beide ploegen niet veel aan hadden. 

Barendrecht blijft door de 1-1 op de achtste plaats in de Derde Divisie. De ploeg heeft 24 punten uit 15 wedstrijden. Koploper GVVV won van DVS’33 en telt nu 29 punten. Daaronder zit het nog steeds dicht bij elkaar, met maar 2 punten verschil. 

Zaterdag 25 november speelt Barendrecht weer thuis tegen Ter Leede, aanvang 14.30 uur. Op zaterdag 3 december volgt dan het uitduel bij koploper GVVV. 

Advertenties uit de krant