Afbeelding
Foto:

Workshop Slagwerk en Blokfluit voor kinderen

Algemeen

BARENDRECHT - Harmonievereniging Barendrecht organiseert al enkele seizoenen met veel succes workshops Algemene Muzikale Vorming (AMV) met gebruikmaking van diverse slagwerkinstrumenten 

Het voordeel van deze werkwijze is dat de kinderen in groepsverband leren te musiceren op een speelse manier en plezier ervaren om samen muziek te maken. De ervaring leert echter ook dat deze basis goede resultaten oplevert bij de ontwikkeling van de individuele muzikaliteit. 

De vereniging zorgt voor een laagdrempelig aanbod om de kinderen te laten ervaren wat samen muziek maken inhoudt, vandaar dat wordt gestart met een workshop van 4 lessen. Als de kinderen verder willen is er een mogelijkheid om de lessen te verlengen.

Er zijn op dit moment nog enkele plaatsen vrij bij de ALV / Slagwerk op vrijdagmiddag voor kinderen uit groep 3 en 4 van de basisschool. Start vrijdag 2 december van 16 tot 16.30 uur. 

De kosten voor de workshop zijn 20 euro voor 4 lessen in december en vindt plaats in het Trefpunt Dr.Kuyperstraat 4. 

Verder zijn er nog enkele plaatsen vrij voor individuele proefles op blokfluit op maandagmiddag 28 november

Aanmelden kan bij Leerlingencoach Maria Prooi via mail info@harmoniebarendrecht.nl of bel of app Maria tel. 06 42412638 voor meer informatie en geef naam en geboortedatum van het kind én uw telefoonnummer door.

Advertenties uit de krant