De Petrusband. (foto: Niek Stam)
De Petrusband. (foto: Niek Stam)

Concert Petrusband in Bethelkerk

Algemeen

BARENDRECHT – In de Bethelkerk vindt op zaterdag 3 december vindt een bijzonder concert plaats. De Petrus-band, bekend van tv-programma Petrus in het land, tourt door Nederland en doet daarbij ook Barendrecht aan. Met het concert wordt geld ingezameld voor hulp aan Oekraïners in hun eigen land en in Barendrecht.

In de Bethelkerk verzorgt de band een avond vol bijzondere liederen uit het Liedboek. Het gaat om vertrouwde, nieuwe én vergeten liederen die voor het tv-programma ‘Petrus in het land’ (KRO-NCRV) van een nieuw muzikaal jasje werden voorzien. De opbrengst is voor projecten in Oekraïne.

Er wordt deze avond geld ingezameld voor Oekraïne. De helft van de opbrengst is voor projecten die Kerk in Actie in Oekraïne uitvoert. Daarbij wordt samen met andere organisaties onder meer voedsel gegeven aan ontheemden en zaaigoed aan boeren. De andere helft van de opbrengst is voor projecten voor de Oekraïners die in Barendrecht verblijven. Er verblijven momenteel 130 vluchtelingen uit Oekraïne in Barendrecht.

Kaarten

Aanvang van het concert 20 uur. Kaarten boeken kan via zingenindekerk/petruslive . Kaarten kosten 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen. De Bethelkerk is te vinden aan de Kerkweg, tegenover Het Kruispunt.

zingenindekerk/petruslive

Advertenties uit de krant