Afbeelding
Foto:

Vrijwilligers SGP-ChristenUnie pakken tuin Distinto aan

Algemeen

BARENDRECHT - De opvanglocatie van jeugdhulporganisatie Distinto is omringd door een mooie tuin. Zomers heerlijk groen, maar dat betekent aan het eind van het jaar een klus om hem winterklaar te maken.

Gelukkig waren de raads- en fractieleden van SGP-ChristenUnie samen met medewerkers van Stichting Present bereid om de handen uit de mouwen te steken. Bomen werden gesnoeid, takken werden opgeruimd, heggen geknipt: na een zaterdag hard werken ziet alles er weer tiptop uit.

Ingrid Hartog van Distinto is blij: “Als jeugdhulporganisatie zijn we van betekenis voor onze jeugdige klantjes. We ervaren daarnaast ook dat we een plek hebben in de Barendrechtse gemeenschap, bijvoorbeeld door de geweldige inzet van vrijwilligers die om ons heen staan. Zoiets is echt onbetaalbaar!”

Over Distinto

Distinto is een jeugdhulporganisatie in Barendrecht en biedt begeleiding en behandeling aan kinderen en jongeren tot en met achttien jaar die te maken hebben met onder andere psychische of psychiatrische problematiek. Te denken valt aan ADHD, autisme, angst, depressie, trauma of hechtingsproblematiek.

Advertenties uit de krant