Afbeelding

Santa Run op 17 december

Algemeen

BARENDRECHT - Op 17 december houdt de Rotary club Barendrecht voor de achtste maal de Santa run.

Zoals gebruikelijk is de start en finish op het Doormanplein in het oude dorp. Ook dit maal is de opbrengst voor hospice de Reiziger aan de Voordijk, waar vele vrijwilligers zulk mooi werk doen..

Het belooft weer een super gezellig spektakel te worden, want er hebben zich nu al honderden deelnemers ingeschreven voor de wandeling, de 3 km funrun of de 5 km prestatieloop.

Iedereen die mee wil doen kan zich inschrijven op www.santarunbarendrecht.nl waar tegen betaling van 5 euro een Santa pak kan worden besteld waarmee deelname is verzekerd. Na afloop ontvang je een leuke herinneringsmedaille en een goody bag met consumptiebon voor een warme chocolademelk of glühwein. Daarna vindt tijdens de afterparty met gezellige muziek de prijsuitreiking plaats.

Deelnemers die zich hebben ingeschreven kunnen met hun inschrijvingsbewijs vanaf dinsdag 6 december de pakken ophalen bij het door hen gekozen afhaaladres in het dorp of in Carnisselande.

Op 17 december zijn vanaf 12 uur de pakken ook nog te koop op het Doormanplein.

Het programma begint om 15 uur met een warming-up waarna de burgemeester het startschot zal lossen.

Wie als sponsor de Santa run wil steunen, kan contact opnemen via santarun@rotarybarendrecht.nl of bel met 06 52669764 (Bert Pothoven).

Het volledige programma en de sponsormogelijkheden zijn te vinden op bovengenoemde website.

Advertenties uit de krant