Afbeelding
Foto: Willem Vernes

Jeugd Hockeyclub Barendrecht presteert boven verwachting

Algemeen

BARENDRECHT - De jeugd van hockeyclub HCB presteert de eerste helft van het seizoen boven verwachting. De afgelopen seizoenen heeft de technische commissie ingezet op stevig investeren in uitstekende trainers en trainersopleidingen voor zowel de breedte als prestatiejeugd.

En dat zie je nu terug. In de meidenlijn zijn de prestaties indrukwekkend. MA1 staat bovenaan in de landelijke competitie Super A. De laatste wedstrijd van deze seizoenshelft werd HGC MA1 overklast met 5-0. MB1 begint na de winterstop ook in de landelijke Super B competitie, na een overtuigende kwalificatie. En MC1 gaat ook landelijk hockeyen

De jongens blijven zeker niet achter. JA1 heeft een stevige middenmoot positie. JB1 gaat zelfs landelijke spelen nadat ze Dordrecht achter zich hebben gelaten. JC1 wist zelfs het grote en ambitieuze Leonidas achter zich te laten en komt na de winterstop uit in de IDC klasse.

Het investeren in de jeugd is al jarenlang beleid bij HCB. Niet alleen om te presteren, maar vooral om zoveel mogelijk plezier en teamgeest te beleven.

Advertenties uit de krant