Afbeelding
Foto:

Jongerenproject Blender van start

Algemeen

BARENDRECHT - Jongeren die een passie hebben voor podiumkunsten, van dansen houden, een instrument bespelen, goed kunnen schrijven of willen acteren kunnen hun talent ontwikkelen én tonen in het nieuwe jongerenproject BLENDER. Op 9 december wordt er afgetrapt met een groot feest in BLOK0180. Deelname aan het project is gratis.

Onder begeleiding van Taylor Made (een stichting die zich volledig richt op de ontwikkeling van jongeren binnen de podiumkunsten), cultureel gebouw Het Kruispunt en Jongerenwerk Barendrecht worden jongeren 8 weken lang begeleid tot het maken van hun eigen podiumcollage. Op die manier krijgen zij de mogelijkheid om hun talent te ontwikkelen, maar ook te delen met anderen.

De kick-off is op 9 december in de vorm van een feest in BLOK0180. De avond staat in het teken van verschillende performances vanuit allerlei disciplines. Met een hapje, drankje en live optredens wordt er een groot feest van gemaakt. Jongeren vanaf 14 jaar zijn vanaf 19.00 uur harte welkom om hierbij gratis aanwezig te zijn.

Jongeren van 14 jaar zijn van harte welkom om zich aan te melden. Meer informatie is te vinden op www.jongerenwerkbarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant