Afbeelding

Turnsters GVB schitteren in Barcelona

Algemeen

BARENDRECHT - In 2019 deed Gymnastiekvereniging Barendrecht (GVB) voor het laatst mee met een internationale wedstrijd in Barcelona. Dit jaar kon het weer doorgaan en de Gracia Gymnastic Club nodigde GVB uit om deel te nemen aan de Trofeu International Vila de Gracia de gimnastica artistica.

Aryani, Cherlaine, Louisa-Britt en Lindsay reisden namens GVB af. Begeleid door trainsters Jedinja en Jacqueline.

Op donderdag was er tijd om de mooie stad Barcelona te bekijken. Op vrijdagochtend werd het team vriendelijk ontvangen voor de training. Samen met teams uit steden als Rome, Porto en Barcelona werden de toestellen verkend.

Zaterdag was iedereen wedstrijdklaar, inclusief de vele luidruchtige enthousiaste Spaanse supporters op de tribune.

Na een goed georganiseerde wedstrijd werd Louisa-Britt allround kampioen bij de junioren. Een bijzonder knappe prestatie. Naast de beker voor de meerkamp won Britt ook goud op sprong en balk, werd ze tweede op brug en ontving nog een bronzen plak voor vloer.

Cherlaine hield ook het hoofd koel op balk en won daar de zilveren plak. Aryani en Lindsay hadden eveneens een goede wedstrijd. Waarbij de sprong van Lindsay huizenhoog was en Aryani een sierlijke vloeroefening neerzette.
Trainsters Jedinja en Jacqueline zijn enorm trots op deze presentaties en blij met deze mooie ervaring in het buitenland.

Advertenties uit de krant