Afbeelding

In Barendrecht staan nog een paar héél fijne nieuwbouwwoningen te koop

Algemeen

BARENDRECHT - De bouw is gestart en speciaal voor deze laatste paar hoffelijke appartementen is er op zaterdag 25 maart van 11 tot 14 uur is er een extra informatiedag. Men is welkom bij Ooms Barendrecht (Brugge 3, 2993 LB Barendrecht). Het verkoopteam is aanwezig om de belangstellenden persoonlijk te woord te kunnen staan en alle vragen omtrent de laatste drie beschikbare appartementen van De Hofdame te beantwoorden. Aanmelden is niet nodig. 

Energiezuinig en comfortabel

De Hofdame staat letterlijk met haar voeten in het groen. Zo hebben de woningen op de begane grond lekker veel privacy. Ook het dak is beplant én vol gezet met zonnepanelen en elk appartement krijgt een eigen warmtepomp. Door deze maatregelen en het bouwen met circulaire materialen zijn de woningen volledig gasloos en energiezuinig. Ook aan andere voorzieningen ontbreekt het niet. Een slim postvakkensysteem zodat men nooit meer thuis hoeft te blijven voor een pakketje en een inpandige parkeergarage?

Hoffelijk wonen! 

Ieder appartement heeft een groot eigen terras en een privéberging. Door de plafondhoge ramen is het er heerlijk licht en aan de luxe keuken en badkamer hoeft men niets meer te doen. Prognose oplevering eerste kwartaal 2024. Er staan op dit moment nog drie appartementen te koop met elk twee slaapkamers: twee van 113 vierkante meter en één van 120 vierkante meter. 

(ingezonden)

Advertenties uit de krant