Viktor Steijger en Jeroen van Weijen reiken namens de 35+ groep een beeldje uit aan Cees Romein.
Viktor Steijger en Jeroen van Weijen reiken namens de 35+ groep een beeldje uit aan Cees Romein. Foto:

Pubquiz voor 35-plussers druk bezocht

Algemeen

BARENDRECHT – In de kantine van BVV op sportpark De Bongerd werd op vrijdag 10 maart voor het eerst een 35-plus pubquiz gehouden. 

Met een enorme opkomst, een spetterend optreden van de professionele quizmaster en humoristische entertainer Ray Martin, een hilarisch intermezzo van 35+-oprichter Willem van Rijn, een passend afscheidscadeau voor erelid Cees Romein en een uitreiking van twee oeuvreprijzen voor twee oudgedienden was deze avond zeer geslaagd.

Het winnende pubquizteam werd BVV43, bestaande uit de 35+ spelers Wim Stolk, Bastiaan Booij, Marcel Seltenrijch en Michel van Keulen, die ook de individuele pubquiz-prijs won met een etentje bij Le Bonheur.

“Het mooie aan een pubquiz in teamverband spelen, is dat iedereen zijn steentje bijdraagt. De voetbalvragen waren een kolfje naar mijn hand, onze captain Marcel is geboren met een gettoblaster in zijn handen, dus die wist alles van muziek, Bastiaan rijdt acht keer per jaar de Ronde van Vlaanderen en wist alles van wielrennen. En Wim, die schrijft zo snel en zo verschrikkelijk duidelijk. Dat is óók belangrijk. Belangrijkste is dat het doel van de avond bij ons groepje meer dan geslaagd is: het was enorm gezellig. Dank aan de organisatie!”, aldus eindwinnaar Michel. Zijn Captain Marcel vult aan: “We nemen nu als BVV43 alweer een aantal seizoenen met veel plezier deel aan de Renes 35+ competitie op woensdag. Erg leuk hoe Viktor en Jeroen de 35 plus een nieuwe impuls hebben gegeven met o.a. activiteiten als deze. We vonden het een zeer geslaagde avond en hebben veel gelachen.”

Ook interim-voorzitter Jeroen Nagtegaal vond het een mooie avond. “Ik heb niet alleen als deelnemer een hele gezellige avond beleefd, maar ben als bestuurslid ook trots dat we zo’n bloeiende 35+ afdeling hebben. Daardoor blijven onze leden tot op hoge leeftijd sportief actief voor de BVV, maar zijn ze ook maatschappelijk aan de club verbonden. De opkomst bij de pubquiz met ruim 140 deelnemers is daar een uitstekend bewijs van.”

Advertenties uit de krant