Bethelbazar. (foto: Arnold Sluijs)
Bethelbazar. (foto: Arnold Sluijs)

Spullen Bethelbazar kunnen aangeleverd worden

Algemeen

BARENDRECHT - Op vrijdag 31 maart gaan de deuren van de containers open waar spullen voor de Bethelbazar worden ingezameld. Zes weken lang worden mooie, goed verkoopbare spullen ingezameld.

Spullen kunnen aangeleverd worden op de vrijdagavonden 31 maart, 14 april, 21 april, 28 april en 5 mei tussen 19:00 en 20:30 en op zaterdag 8 april tussen 10:00 en 11:30 uur. Welkom zijn bijvoorbeeld elektronica, huishoudelijke apparaten, boeken, CD’s, DVD’s, platen, serviesgoed, speelgoed en keukengerei, kunst en antiek zoals oud glas en kristal, zilveren en verzilverde voorwerpen en ook vintage en brocante spullen. Daarnaast zoekt de Bethelbazar nieuwe ongebruikte spullen die verkocht kunnen worden in de winkel van Sinkel. Wat niet ingeleverd kan worden is: kleding, groot huisraad en bedden.

De aangeleverde spullen worden gesorteerd en opgeslagen om tijdens de Bethelbazar op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei verkocht te kunnen worden. Bij de containers kunnen ook houdbare levensmiddelen voor de prijzenpakketten van het Rad van Avontuur ingeleverd worden.
De opbrengst van de Bethelbazar komt dit jaar ten goede aan: Stichting Khaki Fonds, Moldovian Christian Aid en het fietsenproject van Kledingbank Uniek.

Voor vragen over het inzamelen van spullen: Huib van Zessen: 06-22205477.
Voor overige vragen over de Bethelbazar: Leen Pot: 06-39894138.

Advertenties uit de krant