Afbeelding

Sebastiaan Berkman liep de marathon voor Hospice de Reiziger

Algemeen

BARENDRECHT - Op 16 april liep Sebastiaan Berkman de marathon van Rotterdam om daarmee geld op te halen voor Hospice de Reiziger. Een prachtig initiatief met een verhaal.

De moeder van Sebastiaans vriendin Esmeralda heeft in januari 2019 haar laatste weken in Hospice de Reiziger doorgebracht. Sebastiaan hoorde hoe bijzonder en waardevol de tijd in het hospice was geweest. Door de inzet van alle vrijwilligers en medewerkers konden de laatste weken volledig in het teken staan van samen zijn met het gezin, een belangrijke fase om herinneringen te maken en afscheid te kunnen nemen.

Sebastiaan wilde door de marathon te lopen geld ophalen voor Hospice de Reiziger, om mensen in een vergelijkbare situatie te kunnen steunen. En dat is ontzettend goed gelukt. Enige tijd terug overhandigde Sebastiaan een cheque ter waarde van Euro 3.080,= aan Bert Pothoven (voorzitter Hospice de Reiziger) en Ton Lobker (bestuurslid fondsenwerving). 

Hospice de Reiziger is mede afhankelijk van giften en donaties, de actie van Sebastiaan helpt dan ook enorm en werd dankbaar in ontvangst genomen.

Advertenties uit de krant