Bowie is een hele vrolijke, lieve en enthousiaste hond.
Bowie is een hele vrolijke, lieve en enthousiaste hond.

Bowie wil dicht bij mensen zijn

Algemeen

REGIO - In De Dierenstee wacht Bowie, een Husky-kruising van anderhalf jaar oud, op een nieuw thuis. 

Bowie is een hele vrolijke, lieve en enthousiaste hond die het liefst de hele dag bij je in de buurt is, want hij vindt het in zijn eentje heel ongezellig. Bowie is dat ook niet echt gewend, want bij zijn vorige baas was hij nauwelijks alleen thuis. Laat je hem wel alleen, dan wordt Bowie nerveus. Zijn toekomstige baas moet zich dus realiseren dat het (even) alleen laten van Bowie langzaam moet worden opgebouwd. 

Deze lieve knul wil gewoon heel graag dicht bij mensen zijn, of dat nu thuis op de bank is, tijdens een autorit of als je gezellig een wandeling maakt of met hem fietst of stept. Samen een hondensport beoefenen zal Bowie ook heel leuk vinden. Tijdens een wandeling kan Bowie overigens wel aan de lijn trekken, maar hij is goed te corrigeren. En komt hij een andere hond tegen, dan reageert Bowie wisselend. Hij heeft eerder wel met een soortgenoot samengewoond en zou eventueel weer zijn huis kunnen delen met een stabiele teef, maar dan moet er uiteraard een klik zijn.
Het belangrijkste voor Bowie is natuurlijk tijd en aandacht. De medewerkers van De Dierenstee plaatsen Bowie het liefst in een gezin, waar altijd wel iemand aanwezig is om Bowie aandacht te geven. Hij kan het ook prima vinden met kinderen. Wie dus nog een gezellige huisgenoot zoekt die echt deel gaat uitmaken van het gezin, moet zeker komen kennismaken met Bowie.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, 3281 KB Numansdorp, tel. 0186 – 655 150, email: info@dierenstee.nl
www.dierenstee.nl

Advertenties uit de krant