Afbeelding
Ingezonden mededeling

Genieten van krachtige koffiesmaken met 100% biologisch afbreekbare koffiecups

Algemeen

Uit de cijfers van Euromonitor International blijkt dat een Nederlander gemiddeld 2,4 koppen per persoon per dag drinkt. Dit aantal komt neer op zo’n 260 liter per jaar. We zijn in Nederland dus echte koffieliefhebbers. Herken jij jezelf in deze statistieken? Grote kans dat je jouw zintuigen altijd op scherp hebt staan voor tips om iedere dag een lekker kopje koffie voor jezelf te zetten. Omdat we ons daar bij De Schakel helemaal bij aansluiten, inspireren wij je graag met diverse tips waarmee je binnen no-time heerlijke koffie kunt maken. 

Wij zijn fan van de 100% biologisch afbreekbare koffiecups van De Koffiejongens, die verkrijgbaar zijn in verfijnde smaken zoals: espresso, ristretto, lungo, lungo forte en lungo extra forte. Je kunt ze eenvoudig bestellen in de webshop van de koffiespecialist en door je op een pakket koffiecups te abonneren, kun je genieten van je favoriete smaken wanneer je maar wilt! 

Espresso zoals de Italianen die bedoelen 

Zoals de namen ristretto, espresso en lungo al doen vermoeden, zijn die afkomstig uit Italië. Vraag Italianen naar de nationale warme drank en gegarandeerd noemen zij de espresso, die zij ook vaak caffè noemen. De Italianen drinken de espresso de hele dag door. Ze beginnen er ‘s morgens vroeg mee en laat op de avond drinken zij een espresso als digestief na een uitgebreid diner. Je kunt het volgende prachtige gezegde tegenkomen wanneer je je in de magie van een perfecte espresso verdiept. ‘Il caffè deve essere nero come il diavolo, bollente come l’inferno e dolce come l‘amore.’ Dit gezegde vertelt je exact hoe een espresso moet worden gedronken. Zo zwart als de duivel, zo heet als de hel en zo zoet als de liefde. De zachte crema en de schuimlaag laten zien dat een espresso met de juiste druk en op de juiste temperatuur is gezet. En die factoren zijn onmisbaar voor een goede smaak. 

Smaakvolle kleine krachtpatser

Heb jij thuis een Nespresso-machine? Met de espresso-koffiecups van De Koffiejongens waan je je als in een authentiek Italiaans koffiebarretje. Hetzelfde geldt voor de cups waarmee je een ristretto kunt zetten. Het is niet voor niets dat de smaakmakers van De Koffiejongens de ristretto in hun assortiment hebben opgenomen. Deze kleine krachtpatser is een smaakvol, intens en geconcentreerd kopje koffie. Precies zoals is af te leiden aan de naam die in het Italiaans letterlijk ‘beperkt’ betekent. De manier waarop je een ristretto bereidt is bijna gelijk aan die van de espresso. Het verschil zit ‘m in de hoeveelheid water. Waar je voor de espresso-koffiecups 40 ml water gebruikt, gebruik je voor die van de ristretto 25 ml. Er stroomt dus minder water door de koffiecup tijdens het zetten onder hoge druk en dit geeft een nóg krachtigere smaak dan bij een espresso. 

Eenvoudig online Nespresso cups bestellen 

Ben je overtuigd en wil jij thuis ook genieten van de krachtige smaken van De Koffiejongens? Nespresso cups bestellen werkt in hun webshop eenvoudig en snel. Bestel je ze vóór 20.00 uur, dan worden ze de volgende werkdag al bezorgd. Met een standaard abonnement of een abonnement op maat, ervaar je op je gemak welke soorten tot jouw favoriete smaken behoren. Je kunt het abonnement altijd aanpassen, pauzeren of stopzetten. Bovendien is het bestellen van Nespresso cups ook nog eens duurzaam, want het verpakkingsmateriaal is FSC-gecertificeerd en waar mogelijk worden de bestellingen lopend of met de fiets bezorgd. 

Advertenties uit de krant