Afbeelding
Foto:

‘Heel Barendrecht Fietst’ op 10 juni

Algemeen

BARENDRECHT - Op zaterdag 10 juni houdt Lionsclub IJsselmonde in samenwerking met de Stichting Present Barendrecht weer haar jaarlijkse fietstocht.

Het motto voor de fietstocht van dit jaar is: ‘Heel Barendrecht Fietst’. Dit jaar gaat de opbrengst niet alleen naar Present, maar ook naar Hospice De Reiziger. Daarom halen de Lions alles uit de kast om zoveel mogelijk fietsers op de pedalen te krijgen voor deze goede doelen.

Er is een fietsroute door het buitengebied uitgezet van ongeveer 30 kilometer, goed voor een paar uurtjes fietsplezier met gezin of vrienden, of gewoon lekker individueel. Daarnaast zijn er aantrekkelijke routes van 70 tot 80 km speciaal voor racefietsers en mountainbikers, indien gewenst onder leiding van ervaren (tour)fietsers.

Op alle routes komen de fietsers langs een ontmoetingspunt. Daar is de mogelijkheid even de benen te strekken en wat te eten en te drinken.

De fietstocht start tussen 9.30 en 12 uur vanaf de fietsenstalling van IKEA. Inschrijven kan ter plekke of via de site van Present Barendrecht. Daar is ook nadere informatie te vindenover de start, routes etc. Na afloop is er een gezellig samenzijn bij Paul Casteleijn aan de Noldijk 126.

Advertenties uit de krant