Hans Heiden (EVB), Dick Heijboer (EVB), Ellen van Meurs (De Oranjetuin), René Dijkers (De Oranjetuin) en Richard Carlebur (EVB).
Hans Heiden (EVB), Dick Heijboer (EVB), Ellen van Meurs (De Oranjetuin), René Dijkers (De Oranjetuin) en Richard Carlebur (EVB). Foto:

Raadsleden bij jubilerende Oranjetuin

Algemeen

BARENDRECHT - Afgelopen zaterdag vierde speeltuin De Oranjetuin haar 65-jarig bestaan, een bijzondere gelegenheid voor een feestje. Ook een aantal raadsleden van EVB kwam op bezoek. Evenals Tina Jakoeb van de PvdA.

Gelegen in de Oranjewijk, is deze locatie voor veel inwoners van Barendrecht een plek vol dierbare herinneringen en blijvend plezier.

Met momenteel meer dan 350 leden, streeft de vereniging naar een zo inclusief mogelijke speeltuin. Zo kunnen ook kinderen met een beperking hier ten volle genieten van de speeltuinervaring.
Het huidige bestuur van de speeltuin zet zich daarnaast actief in om het sociale aspect van de tuin te bevorderen door samenwerking aan te gaan met andere organisaties, om elkaar zo te versterken.

“Natuurlijk ondersteunt Echt voor Barendrecht (EVB) dit belangrijke werk van harte”, stelt EVB. Drie raadsleden die in hun jeugd als echte Barendrechters lid waren van De Oranjetuin, waren daarom verheugd om de speeltuin opnieuw te bezoeken en namens EVB het bestuur van De Oranjetuin te feliciteren.

Advertenties uit de krant