(archieffoto)
(archieffoto)

Hond verdronken aan Zuider Carnisseweg

Algemeen

BARENDRECHT – De brandweer heeft zondag aan het eind van de middag tevergeefs gezocht naar een hond in het water bij de Zuider Carnisseweg.

De hond is tijdens het spelen met een balletje waarschijnlijk terechtgekomen in het duikstelsel van de Zuider Carnisseweg en verdronken. Ondanks de inzet van een duikteam is het niet gelukt om de hond te vinden.

“Er bestaat een kans dat de hond, een zwarte Labrador, een dezer dagen boven komt drijven in de Gaatkensplas of een van de wateren rondom de Zuider Carnisseweg. Wij willen u dan ook vragen om een extra oogje in het zeil te houden wanneer u daar in de buurt bent, zodat het beestje alsnog terecht komt bij de baasjes en zij op een waardige wijze afscheid kunnen nemen van hun dierbare hond”, licht een medewerker van de brandweer toe.
Wie de hond ziet drijven kan contact opnemen met de politie (basisteam Oude Maas, bereikbaar via het telefoonnummer 0900-8844). Daarbij kan men referen aan het incidenten van de Zuider Carnisseweg op 10 september. De politie heeft de contactgegevens van de eigenaren.

Advertenties uit de krant