John Scheurkogel helpt een klant van Het Rozenpakhuys.
John Scheurkogel helpt een klant van Het Rozenpakhuys.

Rozenpakhuys werkt mee aan NK Tegelwippen

Algemeen

BARENDRECHT – Het Rozenpakhuys werkt donderdag en vrijdag mee aan het NK Tegelwippen, de campagne om meer groen in de Barendrechtse tuinen te krijgen.

De gemeente Barendrecht doet mee met het NK Tegelwippen. Wie een tegel uit zijn tuin of stoep verwijdert, kan dit registreren via www.nk-tegelwippen.nl/meedoen. Met de bevestigingsmail kan men donderdag 14 en vrijdag 15 september tussen 8 en 17 uur een buitenplant ter waarde van 10 euro ophalen bij Het Rozenpakhuys aan de Middeldijk 75. Bijbetalen voor een duurdere plant kan ook.

Eigenaar John Scheurkogel van Het Rozenpakhuys werkt graag mee aan de actie. “Het is een uitstekend idee. Eén of meer tegels uit de tuin weghalen is goed voor de afwatering. Zo helpen we de wereld leefbaar te houden.”

Scheurkogel ziet nog te veel tegels in de Barendrechtse tuinen. Zelf geeft hij het goede voorbeeld. “In mijn tuin heb ik veel bomen en beplanting. En veel gras.”

John Scheurkogel verwelkomt donderdag en vrijdag graag de deelnemers aan het NK Tegelwippen. Hij heeft die dagen ook zelf acties op het gebied van tuinplanten.

Advertenties uit de krant