Afbeelding
Foto:

Uitgever Han Peeters te gast in Panorama Literama

Algemeen

BARENDRECHT - Donderdag 28 september schuift bij presentator John Brosens uitgever Han Peeters uit Prinsenbeek aan achter de microfoon van het programma Panorama Literama.

Hij zwaait de scepter over uitgeverijen van diverse pluimage als Davey Jones, Sam Northerlake en Ellessy. Jeugd- en kinderboeken dus, maar evengoed thrillers en feel good boeken. Het bijzondere van zijn uitgeverijen is dat vrijwel elke nieuwe titel niet alleen als fysiek boek verschijnt, maar meteen ook als luisterboek en in de elektronische versie (ebook).

Als een van de weinige gevestigde uitgevers richt Han Peeters zich niet uitsluitend op auteurs die hun sporen hebben verdiend; hij geeft regelmatig ontluikend talent de kans om te debuteren. Hij sponsort festivals waar auteurs en lezers elkaar ontmoeten zoals de Valentijnprijs en het Hermes Thriller Festival.

Garanties genoeg voor weer een onderhoudende en boeiende uitzending van Panorama Literama.

John Brosens ontvangt in Panorama Literama maandelijks een keur aan mensen uit de wereld van boeken, theater en bioscoop en vraagt hen steevast een aantal songs aan te dragen die op de een of andere manier van belang zijn geweest voor hun carrière. Het programma is elke vierde donderdag te beluisteren van 20 tot 21 uur.

Advertenties uit de krant